Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1970881
Sist endret:
21. desember 2021, 09:37
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
What Happens When Cultured Meat Meets Meat Culture? (Un)Naturalness And (Un)Familiarity In The Meat Of Today And Tomorrow
Johannes Volden
og
Ulrikke Bryn Wethal
Bok
Bok
Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
978-1-5381-4265-3
Utgiver
Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 185 - 206
ISBN:
978-1-5381-4265-3
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-1-5381-4265-3
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
What Happens When Cultured Meat Meets Meat Culture? (Un)Naturalness And (Un)Familiarity In The Meat Of Today And Tomorrow
Bidragsytere
Bidragsytere
Johannes Rudjord Volden
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Johannes Volden
Forfatter
ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
Ulrikke Bryn Wethal
Forfatter
ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.
Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIO
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1