Cristin-resultat-ID: 1970881
Sist endret: 21. desember 2021, 09:37
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

What Happens When Cultured Meat Meets Meat Culture? (Un)Naturalness And (Un)Familiarity In The Meat Of Today And Tomorrow

Bidragsytere:
  • Johannes Volden og
  • Ulrikke Bryn Wethal

Bok

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Utgiver

Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 185 - 206
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

What Happens When Cultured Meat Meets Meat Culture? (Un)Naturalness And (Un)Familiarity In The Meat Of Today And Tomorrow

Bidragsytere

Johannes Rudjord Volden

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Johannes Volden
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo

Ulrikke Bryn Wethal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.

Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1