Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1988274
Sist endret:
15. desember 2022, 10:23
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Towards Post-Pandemic Sustainable and Ethical Food Systems
Matthias Kaiser
Stephen Goldson
Tatjana Buklijas
Peter Gluckman
Kristiann Allen
Anne Bardsley
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Ethics
ISSN 2364-6853
e-ISSN 2364-6861
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 6
Hefte: 1
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s41055-020-00084-3
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85117411816
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Towards Post-Pandemic Sustainable and Ethical Food Systems
Bidragsytere
Bidragsytere
Carl Walter Matthias Kaiser
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Matthias Kaiser
Forfatter
ved Senter for vitenskapsteori ved Universitetet i Bergen
Stephen Goldson
Forfatter
ved The University of Auckland
Tatjana Buklijas
Forfatter
ved The University of Auckland
Peter Gluckman
Forfatter
ved The University of Auckland
Kristiann Allen
Forfatter
ved The University of Auckland
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »