Cristin-resultat-ID: 1988730
Sist endret: 18. februar 2022, 10:25
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2021

Risk assessment of caffeine exposure from diet and personal care products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Monica Hauger Carlsen
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Berit Brunstad Granum
  • Inger Therese Laugsand Lillegaard
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Josef Rasinger
  • mfl.

Tidsskrift

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 2021:05
Hefte: 5
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Analyse • Dermatologi og venerologi • Farmakologi

Emneord

Eksponeringsvitenskap • Hud • Personlig hygiene • Vaginale kremer, skum og geleer • Helseinformasjon • Risikovurdering • Flere Komplekse Variable

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of caffeine exposure from diet and personal care products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Monica Hauger Carlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Berit Brunstad Granum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kjemikalietoksikologi ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Therese Laugsand Lillegaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »