Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1988730
Sist endret:
18. februar 2022, 10:25
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2021
Risk assessment of caffeine exposure from diet and personal care products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Monica Hauger Carlsen
Tove Gulbrandsen Devold
Berit Brunstad Granum
Inger Therese Laugsand Lillegaard
Gro Haarklou Mathisen
Josef Rasinger
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 2021:05
Hefte: 5
Open Access
Lenker
Lenker
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2975887
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Analyse • Dermatologi og venerologi • Farmakologi
Emneord
Eksponeringsvitenskap • Hud • Personlig hygiene • Vaginale kremer, skum og geleer • Helseinformasjon • Risikovurdering • Flere Komplekse Variable
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of caffeine exposure from diet and personal care products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Monica Hauger Carlsen
Forfatter
ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Berit Brunstad Granum
Forfatter
ved Avdeling for kjemikalietoksikologi ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Inger Therese Laugsand Lillegaard
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gro Haarklou Mathisen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
12
|
Neste
|
Siste »