Cristin-resultat-ID: 1993994
Sist endret: 30. januar 2022, 22:32
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

From innovation to impact: translating New Nordic Cuisine into a Nordic food model

Bidragsytere:
  • Silviya Svejenova
  • Haldor Byrkjeflot og
  • Jesper Strandgaard Pedersen

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 229 - 250
ISBN:
  • 9781003156925

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Statsvitenskap
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

From innovation to impact: translating New Nordic Cuisine into a Nordic food model

Bidragsytere

Silviya Svejenova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Copenhagen Business School - Handelshøjskolen

Haldor Byrkjeflot

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sosiologi og samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo

Jesper Strandgaard Pedersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Copenhagen Business School - Handelshøjskolen
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The Making and Circulation of Nordic Models, Ideas and Images.

Byrkjeflot, Haldor; Mjøset, Lars; Mordhorst, Mads; Petersen, Klaus. 2021, Routledge. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1