Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1998429
Sist endret:
30. mars 2022, 10:05
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2021
Safety of water lentil powder from Lemnaceae as a Novel Food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
Dominique Turck
Torsten Bohn
Jacqueline Castenmiller
Stefaan de Henauw
Karen Ildico Hirsch-Ernst
Alexandre Maciuk
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2021
Volum: 19
Hefte: 11
Sider: 1 - 25
Artikkelnummer: 6845
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6845
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2977858
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Safety of water lentil powder from Lemnaceae as a Novel Food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
Bidragsytere
Bidragsytere
Dominique Turck
Forfatter
ved Université de Lille
Torsten Bohn
Forfatter
ved Luxembourg
Jacqueline Castenmiller
Forfatter
ved Voedsel en Waren Autoriteit
Stefaan de Henauw
Forfatter
ved Universiteit Gent
Karen Ildico Hirsch-Ernst
Forfatter
ved Bundesinstitut für Risikobewertung
1
-
5
av
27
|
Neste
|
Siste »