Cristin-resultat-ID: 2004377
Sist endret: 7. november 2022, 11:13
Resultat
Rapport
2022

Interlaboratory Study on POPs in Food 2021. The twenty-second round of an international study

Bidragsytere:
  • Nanna Margrethe Bruun Bremnes
  • Line Småstuen Haug og
  • Cathrine Thomsen

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Institute of Public Health, Division of Climate and Environmental Health, Section for Food Safety

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 521
ISBN: 978-82-8406-276-1
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Interlaboratory Study on POPs in Food 2021. The twenty-second round of an international study

Bidragsytere

Nanna Margrethe Bruun Bremnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet

Line Småstuen Haug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet

Cathrine Thomsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
1 - 3 av 3