Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2004377
Sist endret:
7. november 2022, 11:13
Resultat
Rapport
2022
Interlaboratory Study on POPs in Food 2021. The twenty-second round of an international study
Nanna Margrethe Bruun Bremnes
Line Småstuen Haug
og
Cathrine Thomsen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Institute of Public Health, Division of Climate and Environmental Health, Section for Food Safety
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 521
ISBN: 978-82-8406-276-1
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8406-276-1
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2981290
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Interlaboratory Study on POPs in Food 2021. The twenty-second round of an international study
Bidragsytere
Bidragsytere
Nanna Margrethe Bruun Bremnes
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
Line Småstuen Haug
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
Cathrine Thomsen
Forfatter
ved Avdeling for mattrygghet ved Folkehelseinstituttet
1
-
3
av
3