Cristin-resultat-ID: 2007298
Sist endret: 12. juli 2022, 15:18
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products.

Bidragsytere:
  • Kenneth Aase Kristoffersen
  • Nils Kristian Afseth
  • Ulrike Böcker
  • Elin Katinka Dankel
  • Mats Rønningen Pettersen
  • Andreas Lislelid
  • mfl.

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Volum: 382
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85124389744

Klassifisering

Emneord

Enzymatic protein hydrolysis • Molecular weight distribution • Collagen solubilization • Protein yield • Thermal inactivation

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products.

Bidragsytere

Kenneth Aase Kristoffersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Nils Kristian Afseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ulrike Böcker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Katinka Dankel

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elin Katinka Dankel
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Mats Rønningen Pettersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »