Cristin-resultat-ID: 2008265
Sist endret: 8. mars 2022, 12:27
NVI-rapporteringsår: 2022
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2022

Assessment of Food Quality and Safety of Cultivated Macroalgae

Bidragsytere:
  • Trond Karsten Løvdal og
  • Dagbjørn Skipnes

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 11
Hefte: 83
Sider: 1 - 4
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85122005397

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of Food Quality and Safety of Cultivated Macroalgae

Bidragsytere

Trond Karsten Løvdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 2 av 2