Cristin-resultat-ID: 2017551
Sist endret: 19. april 2022, 12:55
Resultat
Faglig foredrag
2020

Food values, personality traits and willingness to pay for genetically modified food products

Bidragsytere:
  • Aida Tabarroky Ardebili og
  • Kyrre Rickertsen

Presentasjon

Navn på arrangementet: 42nd meeting of the Norwegian associations for the economists - Forskermøtet 2020
Sted: Ås
Dato fra: 6. januar 2020
Dato til: 7. januar 2020

Arrangør:

Arrangørnavn: Norwegian universtiy of Life Sciences

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2020

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food values, personality traits and willingness to pay for genetically modified food products

Bidragsytere

Aida Tabarroky Ardebili

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kyrre Rickertsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 2 av 2