Cristin-resultat-ID: 2017565
Sist endret: 19. april 2022, 13:19
Resultat
Doktorgradsavhandling
2021

Personality traits, food values and consumer behavior

Bidragsytere:
  • Aida Tabarroky Ardebili

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian University of Life Sciences

Om resultatet

Doktorgradsavhandling
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 175

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Samfunnsøkonomi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Personality traits, food values and consumer behavior

Bidragsytere

Aida Tabarroky Ardebili

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Kyrre Rickertsen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Frode Alfnes

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Handelshøgskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Geir Wæhler Gustavsen

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 4 av 4