Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2019706
Sist endret:
28. april 2022, 09:45
Resultat
Poster
2021
Gelation of acid milk gel with and without addition of iota-carrageenan (IC), investigated from macroscopic to microscopic and molecular levels
Izumi Sone
Moe Hosoi
Lester C. Geonzon
Hwabin Jung
Faith Bernadette Descallar
Hu Bingjie
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Nordic Rheology Conference 2021
Sted: Online
Dato fra:
18. august 2021
Dato til:
20. august 2021
Arrangør:
Arrangørnavn: Nordic Rheology Society
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2021
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Gelation of acid milk gel with and without addition of iota-carrageenan (IC), investigated from macroscopic to microscopic and molecular levels
Bidragsytere
Bidragsytere
Izumi Sone
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Moe Hosoi
Forfatter
ved Tokyo Kaiyo Daigaku
Lester C. Geonzon
Forfatter
ved University of Tsukuba
Hwabin Jung
Forfatter
ved Tokyo Kaiyo Daigaku
Faith Bernadette Descallar
Forfatter
ved Tokyo Kaiyo Daigaku
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »