Cristin-resultat-ID: 2019706
Sist endret: 28. april 2022, 09:45
Resultat
Poster
2021

Gelation of acid milk gel with and without addition of iota-carrageenan (IC), investigated from macroscopic to microscopic and molecular levels

Bidragsytere:
  • Izumi Sone
  • Moe Hosoi
  • Lester C. Geonzon
  • Hwabin Jung
  • Faith Bernadette Descallar
  • Hu Bingjie
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: Nordic Rheology Conference 2021
Sted: Online
Dato fra: 18. august 2021
Dato til: 20. august 2021

Arrangør:

Arrangørnavn: Nordic Rheology Society

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Gelation of acid milk gel with and without addition of iota-carrageenan (IC), investigated from macroscopic to microscopic and molecular levels

Bidragsytere

Izumi Sone

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Moe Hosoi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tokyo Kaiyo Daigaku

Lester C. Geonzon

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Tsukuba

Hwabin Jung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tokyo Kaiyo Daigaku

Faith Bernadette Descallar

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tokyo Kaiyo Daigaku
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »