Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2022976
Sist endret:
10. mai 2022, 10:59
NVI-rapporteringsår:
2022
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2022
Safety of hydrothermally treated kernels from edible Jatropha curcas L. (Chuta) as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
Dominique Turck
Torsten Bohn
Jacqueline Castenmiller
Stefaan De Henauw
Karen Ildico Hirsch-Ernst
Alexandre Maciuk
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2022
Publisert online: 2022
Volum: 20
Hefte: 1
Sider: 1 - 26
Artikkelnummer: 6998
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.6998
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2995337
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Safety of hydrothermally treated kernels from edible Jatropha curcas L. (Chuta) as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
Bidragsytere
Bidragsytere
Dominique Turck
Forfatter
ved Université de Lille
Torsten Bohn
Forfatter
ved Luxembourg
Jacqueline Castenmiller
Forfatter
ved Voedsel en Waren Autoriteit
Stefaan De Henauw
Forfatter
ved Universiteit Gent
Karen Ildico Hirsch-Ernst
Forfatter
ved Bundesinstitut für Risikobewertung
1
-
5
av
26
|
Neste
|
Siste »