Cristin-resultat-ID: 2030496
Sist endret: 16. juni 2022, 15:34
Resultat
Rapport
2022

Food and chemical substances relevant for monitoring. Report from the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Camilla Svendsen
  • Heidi Amlund
  • Monica Hauger Carlsen
  • Gunnar Sundstøl Eriksen
  • Trine Husøy
  • Inger Therese Laugsand Lillegaard
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

The Norwegian Scientific Committee for Food Safety
NVI-nivå 0

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2022
Antall sider: 73
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food and chemical substances relevant for monitoring. Report from the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Camilla Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet

Heidi Amlund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Monica Hauger Carlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo

Gunnar Sundstøl Eriksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 27 | Neste | Siste »