Cristin-resultat-ID: 2034349
Sist endret: 22. juni 2022, 17:17
Resultat
Faglig foredrag
2022

Tailoring microalgal biomass for food applications: brewing as a case study

Bidragsytere:
  • Giorgia Carnovale
  • Svein Jarle Horn
  • Carlos Infante
  • Volha Shapaval
  • Edvard Hortemo og
  • Kari Skjånes

Presentasjon

Navn på arrangementet: Nordic Algae Symposium 2022 - NAS22
Sted: Turku, Finland
Dato fra: 7. juni 2022
Dato til: 10. juni 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: University of Turku

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Tailoring microalgal biomass for food applications: brewing as a case study

Bidragsytere

Giorgia Carnovale

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for miljø og naturressurser ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Svein Jarle Horn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Carlos Infante

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Spania

Volha Shapaval

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og teknologiledelse ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Edvard Hortemo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »