Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2034349
Sist endret:
22. juni 2022, 17:17
Resultat
Faglig foredrag
2022
Tailoring microalgal biomass for food applications: brewing as a case study
Giorgia Carnovale
Svein Jarle Horn
Carlos Infante
Volha Shapaval
Edvard Hortemo
og
Kari Skjånes
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Nordic Algae Symposium 2022 - NAS22
Sted: Turku, Finland
Dato fra:
7. juni 2022
Dato til:
10. juni 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: University of Turku
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Tailoring microalgal biomass for food applications: brewing as a case study
Bidragsytere
Bidragsytere
Giorgia Carnovale
Forfatter
ved Divisjon for miljø og naturressurser ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Svein Jarle Horn
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Carlos Infante
Forfatter
ved Spania
Volha Shapaval
Forfatter
ved Institutt for maskinteknikk og teknologiledelse ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Edvard Hortemo
Forfatter
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »