Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2042305
Sist endret:
30. november 2022, 10:13
Resultat
Rapport
2022
Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-AY
Claude Lambré
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2022
Volum: 20
Hefte: 8/7467
Antall sider: 11
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2022.7467
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-AY
Bidragsytere
Bidragsytere
Claude Lambré
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »