Cristin-resultat-ID: 2042305
Sist endret: 30. november 2022, 10:13
Resultat
Rapport
2022

Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-AY

Bidragsytere:
  • Claude Lambré
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2022
Volum: 20
Hefte: 8/7467
Antall sider: 11
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus licheniformis strain NZYM-AY

Bidragsytere

Claude Lambré

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 20 | Neste | Siste »