Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2051056
Sist endret:
1. november 2022, 12:33
Resultat
Faglig foredrag
2022
Brown seaweed in finishing lamb diet provides new nutrient labeling opportunities and improves meat quality
Vladana Grabez
Bjørg Egelandsdal
Liv Torunn Mydland
Alemayehu Kidane
Per Berg
og
Margareth Øverland
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Seaweed4Health
Sted: Ourense
Dato fra:
24. august 2022
Dato til:
26. august 2022
Arrangør:
Arrangørnavn: University of Vigo
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Brown seaweed in finishing lamb diet provides new nutrient labeling opportunities and improves meat quality
Bidragsytere
Bidragsytere
Vladana Grabez
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Bjørg Egelandsdal
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Liv Torunn Mydland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Alemayehu Kidane Sagaye
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alemayehu Kidane
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Per Berg
Forfatter
ved Nortura BA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »