Cristin-resultat-ID: 2051056
Sist endret: 1. november 2022, 12:33
Resultat
Faglig foredrag
2022

Brown seaweed in finishing lamb diet provides new nutrient labeling opportunities and improves meat quality

Bidragsytere:
  • Vladana Grabez
  • Bjørg Egelandsdal
  • Liv Torunn Mydland
  • Alemayehu Kidane
  • Per Berg og
  • Margareth Øverland

Presentasjon

Navn på arrangementet: Seaweed4Health
Sted: Ourense
Dato fra: 24. august 2022
Dato til: 26. august 2022

Arrangør:

Arrangørnavn: University of Vigo

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Brown seaweed in finishing lamb diet provides new nutrient labeling opportunities and improves meat quality

Bidragsytere

Vladana Grabez

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Bjørg Egelandsdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Liv Torunn Mydland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Alemayehu Kidane Sagaye

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alemayehu Kidane
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Per Berg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nortura BA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »