Cristin-resultat-ID: 2055589
Sist endret: 26. september 2022, 14:59
Resultat
Poster
2022

Microbiota and metabolism studies in spontaneous sourdough fermentations of legumes and wheats.

Bidragsytere:
  • Charlotte Bauer Munch-Andersen
  • Johanne Paulsen
  • Davide Porcellato
  • Tove Gulbrandsen Devold og
  • Hilde Marit Østlie

Presentasjon

Navn på arrangementet: Food Micro 2022
Sted: Aten
Dato fra: 28. august 2022
Dato til: 31. august 2022

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbiota and metabolism studies in spontaneous sourdough fermentations of legumes and wheats.

Bidragsytere

Charlotte Bauer Munch-Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Johanne Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Davide Porcellato

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Hilde Marit Østlie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5