Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2055589
Sist endret:
26. september 2022, 14:59
Resultat
Poster
2022
Microbiota and metabolism studies in spontaneous sourdough fermentations of legumes and wheats.
Charlotte Bauer Munch-Andersen
Johanne Paulsen
Davide Porcellato
Tove Gulbrandsen Devold
og
Hilde Marit Østlie
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Food Micro 2022
Sted: Aten
Dato fra:
28. august 2022
Dato til:
31. august 2022
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Microbiota and metabolism studies in spontaneous sourdough fermentations of legumes and wheats.
Bidragsytere
Bidragsytere
Charlotte Bauer Munch-Andersen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Johanne Paulsen
Forfatter
Davide Porcellato
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tove Gulbrandsen Devold
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Hilde Marit Østlie
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
5