Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2055625
Sist endret:
26. september 2022, 16:09
Resultat
Poster
2021
Nutritional enhancement of plant-based products by lactic acid bacteria fermentation.
Minna Kahala
Vesa Joutsjoki
Lucia Blasco
Rina Bragge
Lida Ikonen
Markus Nurmi
mfl.
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 13th International Symposium on Lactic Acid Bacteria
Dato fra:
23. august 2021
Dato til:
25. august 2021
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2021
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Nutritional enhancement of plant-based products by lactic acid bacteria fermentation.
Bidragsytere
Bidragsytere
Minna Kahala
Forfatter
Vesa Joutsjoki
Forfatter
Lucia Blasco
Forfatter
Rina Bragge
Forfatter
Lida Ikonen
Forfatter
1
-
5
av
15
|
Neste
|
Siste »