Cristin-resultat-ID: 2055625
Sist endret: 26. september 2022, 16:09
Resultat
Poster
2021

Nutritional enhancement of plant-based products by lactic acid bacteria fermentation.

Bidragsytere:
  • Minna Kahala
  • Vesa Joutsjoki
  • Lucia Blasco
  • Rina Bragge
  • Lida Ikonen
  • Markus Nurmi
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: 13th International Symposium on Lactic Acid Bacteria
Dato fra: 23. august 2021
Dato til: 25. august 2021

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritional enhancement of plant-based products by lactic acid bacteria fermentation.

Bidragsytere

Minna Kahala

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Vesa Joutsjoki

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Lucia Blasco

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Rina Bragge

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Lida Ikonen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 15 | Neste | Siste »