Cristin-resultat-ID: 2057087
Sist endret: 30. september 2022, 10:48
Resultat
Nettsider (opplysningsmateriale)
2022

10 prinsipper for å redusere matsvinn sammen - Et bransjeveikart for ansvarlige og inkluderende innovasjons- og samhandlingsprosesser for å redusere matsvinn.

Bidragsytere:
  • Ellen-Marie Forsberg
  • Ina Charlotte Berntsen
  • Anne Marie Schrøder og
  • Anne-Grete Haugen

Om resultatet

Nettsider (opplysningsmateriale)
Publiseringsår: 2022

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

10 prinsipper for å redusere matsvinn sammen - Et bransjeveikart for ansvarlige og inkluderende innovasjons- og samhandlingsprosesser for å redusere matsvinn.

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Ellen-Marie Forsberg

  • Tilknyttet:
    Faglig ansvarlig
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Ina Charlotte Berntsen

  • Tilknyttet:
    Faglig ansvarlig

Anne Marie Schrøder

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Anne-Grete Haugen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 4 av 4