Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2057087
Sist endret:
30. september 2022, 10:48
Resultat
Nettsider (opplysningsmateriale)
2022
10 prinsipper for å redusere matsvinn sammen - Et bransjeveikart for ansvarlige og inkluderende innovasjons- og samhandlingsprosesser for å redusere matsvinn.
Ellen-Marie Forsberg
Ina Charlotte Berntsen
Anne Marie Schrøder
og
Anne-Grete Haugen
Om resultatet
Om resultatet
Nettsider (opplysningsmateriale)
Publiseringsår: 2022
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
10 prinsipper for å redusere matsvinn sammen - Et bransjeveikart for ansvarlige og inkluderende innovasjons- og samhandlingsprosesser for å redusere matsvinn.
Bidragsytere
Bidragsytere
Ellen-Marie Forsberg
Faglig ansvarlig
ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
Ina Charlotte Berntsen
Faglig ansvarlig
Anne Marie Schrøder
Redaktør
Anne-Grete Haugen
Redaktør
1
-
4
av
4