Cristin-resultat-ID: 2059007
Sist endret: 6. oktober 2022, 09:41
Resultat
Rapport
2022

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme urease from the non-genetically modified Limosilactobacillus reuteri strain 48/72

Bidragsytere:
  • Claude Lambré
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2022
Volum: 20
Hefte: 10/7576
Antall sider: 12
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme urease from the non-genetically modified Limosilactobacillus reuteri strain 48/72

Bidragsytere

Claude Lambré

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 23 | Neste | Siste »