Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
2062054
Sist endret:
17. oktober 2022, 14:03
Resultat
Rapport
2022
Scientific Opinion of the safety evaluation of the food enzyme β-galactosidase from the non-genetically modified Neobacillus sp. strain AE-LT
Claude Lambré
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2022
Volum: 20
Hefte: 10/7573
Antall sider: 15
Open Access
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion of the safety evaluation of the food enzyme β-galactosidase from the non-genetically modified Neobacillus sp. strain AE-LT
Bidragsytere
Bidragsytere
Claude Lambré
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
21
|
Neste
|
Siste »