Cristin-resultat-ID: 2062054
Sist endret: 17. oktober 2022, 14:03
Resultat
Rapport
2022

Scientific Opinion of the safety evaluation of the food enzyme β-galactosidase from the non-genetically modified Neobacillus sp. strain AE-LT

Bidragsytere:
  • Claude Lambré
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2022
Volum: 20
Hefte: 10/7573
Antall sider: 15
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion of the safety evaluation of the food enzyme β-galactosidase from the non-genetically modified Neobacillus sp. strain AE-LT

Bidragsytere

Claude Lambré

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 21 | Neste | Siste »