Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
320132
Sist endret:
25. oktober 2016 14:33
Resultat
Rapport
2008
Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
Georg Kapperud
Karin Maria Nygård
Petter Elstrøm
Line Vold
Berit Tafjord Heier
og
Bjørn Arne Lindstedt
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Nasjonalt folkehelseinstitutt
Serie
rapport Nasjonalt folkehelseinstitutt
ISSN 1503-1403
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2008
Hefte: 2008:2
Antall sider: 51
ISBN: 978-82-8082-234-5
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8082-234-5
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/220537
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
Bidragsytere
Bidragsytere
Georg Kapperud
Forfatter
ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
Karin Maria Nygård
Forfatter
ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
Petter Elstrøm
Forfatter
ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
Line Vold
Forfatter
ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
Berit Tafjord Heier
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »