Cristin-resultat-ID: 320132
Sist endret: 25. oktober 2016 14:33
Resultat
Rapport
2008

Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?

Bidragsytere:
  • Georg Kapperud
  • Karin Maria Nygård
  • Petter Elstrøm
  • Line Vold
  • Berit Tafjord Heier og
  • Bjørn Arne Lindstedt

Utgiver/serie

Utgiver

Nasjonalt folkehelseinstitutt

Serie

rapport Nasjonalt folkehelseinstitutt
ISSN 1503-1403

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2008
Hefte: 2008:2
Antall sider: 51
ISBN: 978-82-8082-234-5
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?

Bidragsytere

Georg Kapperud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet

Karin Maria Nygård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet

Petter Elstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet

Line Vold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet

Berit Tafjord Heier

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »