Cristin-resultat-ID: 349377
Sist endret: 25. oktober 2016 14:33
NVI-rapporteringsår: 2010
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2010

Diet and particularly seafood are major sources of perfluorinated compounds in humans

Bidragsytere:
  • Line Småstuen Haug
  • Cathrine Thomsen
  • Anne Lise Brantsæter
  • Helen Engelstad Kvalem
  • Margaretha Haugen
  • Georg Becher
  • mfl.

Tidsskrift

Environment International
ISSN 0160-4120
e-ISSN 1873-6750
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2010
Volum: 36
Hefte: 7
Sider: 772 - 778
Open Access

Importkilder

Isi-ID: 000280886700016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Diet and particularly seafood are major sources of perfluorinated compounds in humans

Bidragsytere

Line Småstuen Haug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Cathrine Thomsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Helen Engelstad Kvalem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »