Cristin-resultat-ID: 362129
Sist endret: 25. oktober 2016 14:35
NVI-rapporteringsår: 2008
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2008

Dietary exposure to 5-hydroxymethylfurfural from Norwegian food and correlations with urine metabolites of short-term exposure

Bidragsytere:
  • Trine Husøy
  • Margaretha Haugen
  • M Murcovic
  • D Jöbstl
  • LH Stølen
  • Thomas Bjellaas
  • mfl.

Tidsskrift

Food and Chemical Toxicology
ISSN 0278-6915
e-ISSN 1873-6351
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2008
Volum: 46
Hefte: 12
Sider: 3697 - 3702

Importkilder

Isi-ID: 000261673900023
Isi-ID: 2,61674E+11
Scopus-ID: 2-s2.0-56149096544

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Dietary exposure to 5-hydroxymethylfurfural from Norwegian food and correlations with urine metabolites of short-term exposure

Bidragsytere

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

M Murcovic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität Graz

D Jöbstl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität Graz

LH Stølen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »