Cristin-resultat-ID: 367793
Sist endret: 25. oktober 2016 14:34
NVI-rapporteringsår: 2008
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2008

Dietary exposure to brominated flame retardants correlates with male blood levels in a selected group of Norwegians with a wide range of seafood consumption

Bidragsytere:
  • Helle Katrine Knutsen
  • Helen Engelstad Kvalem
  • Cathrine Thomsen
  • May Frøshaug
  • Margaretha Haugen
  • Georg Becher
  • mfl.

Tidsskrift

Molecular Nutrition & Food Research
ISSN 1613-4125
e-ISSN 1613-4133
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2008
Volum: 52
Hefte: 2
Sider: 217 - 227

Importkilder

Isi-ID: 000253440300005

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Dietary exposure to brominated flame retardants correlates with male blood levels in a selected group of Norwegians with a wide range of seafood consumption

Bidragsytere

Helle Katrine Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Helen Engelstad Kvalem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Cathrine Thomsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

May Frøshaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »