Cristin-resultat-ID: 399778
Sist endret: 21. oktober 2013 12:13
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2002

Increasing levels of dietary vitamin D3 fed to first-feeding fry of Atlantic salmon (Salmo salar L.): effect on growth, mortality, calcium content and bone formation

Bidragsytere:
  • Ingvild Eide Graff
  • Steinar Høie
  • Geir Kåre Totland og
  • Øyvind Lie

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2002
Volum: 8
Hefte: 2
Sider: 103 - 111

Importkilder

Fdok-ID: 27919

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Increasing levels of dietary vitamin D3 fed to first-feeding fry of Atlantic salmon (Salmo salar L.): effect on growth, mortality, calcium content and bone formation

Bidragsytere

Ingvild Eide Graff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Bergen

Steinar Høie

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Geir Kåre Totland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Bergen

Øyvind Lie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Bergen
1 - 4 av 4