Cristin-resultat-ID: 430636
Sist endret: 21. januar 2015 15:27
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2003

Effects of dietary fat quantity and composition on fasting and postprandial levels of coagulation factor VII and serum cholin-containing phospholipids

Bidragsytere:
  • Anja Schou Lindman
  • Hanne Müller
  • Ingebjørg Seljeflot
  • Hans Peter B Prydz
  • Marit Bragelien Veierød og
  • Jan I Pedersen

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2003
Volum: 90
Hefte: 2
Sider: 329 - 336

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of dietary fat quantity and composition on fasting and postprandial levels of coagulation factor VII and serum cholin-containing phospholipids

Bidragsytere

Anja Elsrud Schou Lindman

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anja Schou Lindman
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Hanne Müller

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ingebjørg Seljeflot

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Medisinsk klinikk, Ullevål universitetssykehus ved Universitetet i Oslo

Hans Peter B Prydz

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved The Biotechnology Centre of Oslo (BiO): Common area ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Marit Bragelien Veierød

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for biostatistikk ved Universitetet i Oslo
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »