Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
430636
Sist endret:
21. januar 2015 15:27
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2003
Effects of dietary fat quantity and composition on fasting and postprandial levels of coagulation factor VII and serum cholin-containing phospholipids
Anja Schou Lindman
Hanne Müller
Ingebjørg Seljeflot
Hans Peter B Prydz
Marit Bragelien Veierød
og
Jan I Pedersen
Tidsskrift
Tidsskrift
British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2003
Volum: 90
Hefte: 2
Sider: 329 - 336
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of dietary fat quantity and composition on fasting and postprandial levels of coagulation factor VII and serum cholin-containing phospholipids
Bidragsytere
Bidragsytere
Anja Elsrud Schou Lindman
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anja Schou Lindman
Forfatter
ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo
Hanne Müller
Forfatter
Ingebjørg Seljeflot
Forfatter
ved Medisinsk klinikk, Ullevål universitetssykehus ved Universitetet i Oslo
Hans Peter B Prydz
Forfatter
ved The Biotechnology Centre of Oslo (BiO): Common area ved Universitetet i Oslo
Marit Bragelien Veierød
Forfatter
ved Avdeling for biostatistikk ved Universitetet i Oslo
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »