Cristin-resultat-ID: 4417
Sist endret: 20. oktober 2008, 08:48
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2008

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply

Bidragsytere:
  • Bianca Maria Poli og
  • Giuliana Parisi

Utgiver/serie

Utgiver

University of Firenze, Firenze University Press

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2008
Antall sider: 132
ISBN: 978-88-8453-745-4

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply

Bidragsytere

Bianca Maria Poli

  • Tilknyttet:
    Redaktør

Giuliana Parisi

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 2 av 2

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Iron and haemoglobin induced oxidation of polyunsaturated fatty acids.

Mozuraityte, Revilija; Rustad, Turid; Kristinova, V.; Carvajal, Ana Karina; Storrø, Ivar. 2008, VutvB, SINTEF, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Impact of variables through the value chain on the end product quality of sea food.

Tyholt, K.; Sivertsen, E.; Rustad, Turid; Josefsen, K.D.; Haugen, E.; Susort, S.; Rosenlund, G.; Storrø, Ivar; Johansen, A.; Slizyte, Rasa mfl.. 2008, SINTEF, MILLS, NTNU, SKRETTINGVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Quality characteristics of farmed Atlantic cod (Gadus morhua) during iced storage, after exposure to handling stress.

Hultmann, Lisbeth; Tobiassen, T.; Esaiassen, M.; Rustad, Turid. 2008, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Compositional characteristics of brown crab (Cancer pagurus).

Rustad, Turid; Sivertsen, E.; Tyholt, K.; Storrø, Ivar; Josefsen, K.D.; Grimsmo, L.; Johansen, A.; Ulvan, K.; Kirkhus, B.. 2008, SINTEF, MILLS, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 4 av 4