Cristin-resultat-ID: 4665
Sist endret: 27. august 2008, 13:41
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2008

Improving seafood products for the consumer

Bidragsytere:
  • Torger Børresen

Utgiver/serie

Utgiver

Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2008
Antall sider: 612
ISBN: 1-84569-019-2

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improving seafood products for the consumer

Bidragsytere

Torger Børresen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Danmarks Tekniske Universitet
1 - 1 av 1

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Preventing lipid oxidation in seafood.

Jacobsen, C.; Undeland, I.; Storrø, Ivar; Rustad, Turid; Hedges, N.; Medina, I.. 2008, Woodhead Publishing Limited. UNILEVER, DTU, CSIC, Cth, SINTEF, NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Improving traceability in seafood production.

Storøy, Jostein; Senneset, Gunnar; Forås, Eskil; Olsen, Petter; Karlsen, Kine Mari; Frederiksen, Marco. 2008, Woodhead Publishing Limited. DTU, OCEAN, NOFIMAVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 2 av 2