Cristin-resultat-ID: 48253
Sist endret: 20. oktober 2008, 10:27
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008

Iron and haemoglobin induced oxidation of polyunsaturated fatty acids

Bidragsytere:
  • Revilija Mozuraityte
  • Turid Rustad
  • V. Kristinova
  • Ana Karina Carvajal og
  • Ivar Storrø

Bok

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Utgiver

University of Firenze, Firenze University Press

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 91 - 91
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Iron and haemoglobin induced oxidation of polyunsaturated fatty acids

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

V. Kristinova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vysoké ucení technické v Brnì

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply.

Poli, Bianca Maria; Parisi, Giuliana. 2008, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1