Cristin-resultat-ID: 48254
Sist endret: 20. oktober 2008, 10:21
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008

Impact of variables through the value chain on the end product quality of sea food

Bidragsytere:
  • K. Tyholt
  • E. Sivertsen
  • Turid Rustad
  • K.D. Josefsen
  • E. Haugen
  • S. Susort
  • mfl.

Bok

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Utgiver

University of Firenze, Firenze University Press

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 80 - 80
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Impact of variables through the value chain on the end product quality of sea food

Bidragsytere

K. Tyholt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mills DA

E. Sivertsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

K.D. Josefsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

E. Haugen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply.

Poli, Bianca Maria; Parisi, Giuliana. 2008, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1