Cristin-resultat-ID: 48256
Sist endret: 20. oktober 2008, 10:01
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008

Compositional characteristics of brown crab (Cancer pagurus)

Bidragsytere:
  • Turid Rustad
  • E. Sivertsen
  • K. Tyholt
  • Ivar Storrø
  • K.D. Josefsen
  • L. Grimsmo
  • mfl.

Bok

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Utgiver

University of Firenze, Firenze University Press

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 25 - 25
ISBN:
  • 978-88-8453-745-4

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Compositional characteristics of brown crab (Cancer pagurus)

Bidragsytere

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

E. Sivertsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mills DA

K. Tyholt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mills DA

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

K.D. Josefsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood from catch and aquaculture for a sustainable supply.

Poli, Bianca Maria; Parisi, Giuliana. 2008, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1