Cristin-resultat-ID: 48778
Sist endret: 28. august 2008, 08:36
NVI-rapporteringsår: 2008
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2008

Preventing lipid oxidation in seafood

Bidragsytere:
  • C. Jacobsen
  • I. Undeland
  • Ivar Storrø
  • Turid Rustad
  • N. Hedges og
  • I. Medina

Bok

Improving seafood products for the consumer
ISBN:
  • 1-84569-019-2

Utgiver

Woodhead Publishing Limited
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2008
Sider: 425 - 460
ISBN:
  • 1-84569-019-2

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Preventing lipid oxidation in seafood

Bidragsytere

C. Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

I. Undeland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chalmers tekniska högskola

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

N. Hedges

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Unilever
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Improving seafood products for the consumer.

Børresen, Torger. 2008, Woodhead Publishing Limited. DTUVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1