Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
508749
Sist endret:
25. oktober 2016, 14:34
Resultat
Short communication
2006
Comparing GC-MS and LC-MS for the determination of HBCD in food- Results from an interlaboratory comparison study
Line Småstuen Haug
Cathrine Thomsen
og
Georg Becher
Tidsskrift
Tidsskrift
Organohalogen Compounds
ISSN 1026-4892
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Short communication
Publiseringsår: 2006
Volum: 68
Sider: 89 - 92
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparing GC-MS and LC-MS for the determination of HBCD in food- Results from an interlaboratory comparison study
Bidragsytere
Bidragsytere
Line Småstuen Haug
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Cathrine Thomsen
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Georg Becher
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
1
-
3
av
3