Cristin-resultat-ID: 508749
Sist endret: 25. oktober 2016, 14:34
Resultat
Short communication
2006

Comparing GC-MS and LC-MS for the determination of HBCD in food- Results from an interlaboratory comparison study

Bidragsytere:
  • Line Småstuen Haug
  • Cathrine Thomsen og
  • Georg Becher

Tidsskrift

Organohalogen Compounds
ISSN 1026-4892
NVI-nivå 1

Om resultatet

Short communication
Publiseringsår: 2006
Volum: 68
Sider: 89 - 92

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparing GC-MS and LC-MS for the determination of HBCD in food- Results from an interlaboratory comparison study

Bidragsytere

Line Småstuen Haug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Cathrine Thomsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet

Georg Becher

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
1 - 3 av 3