Cristin-resultat-ID: 52139
Sist endret: 1. november 2007, 09:23
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2007

The mechanism of iron in oxidation of mariine phospholipids

Bidragsytere:
  • Revilija Mozuraityte
  • Turid Rustad og
  • Ivar Storrø

Bok

Seafood: Source of health and well-being
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Utgiver

INRB/IPIMAR

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2007
ISBN:
  • 978-972-9372-31-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The mechanism of iron in oxidation of mariine phospholipids

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood: Source of health and well-being.

Batista, Irineu; Mendes, Rogério; Nunes, Maria Leonor. 2007, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1