Cristin-resultat-ID: 807003
Sist endret: 2. juni 2017, 13:03
NVI-rapporteringsår: 2011
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011

Antibacterial activity of chemically defined chitosans: Influence of molecular weight, degree of acetylation and test organism

Bidragsytere:
  • Hilde Mellegård
  • Sabina P. Strand
  • Bjørn Erik Christensen
  • Per Einar Granum og
  • Simon P. Hardy

Tidsskrift

International journal of food microbiology
ISSN 0168-1605
e-ISSN 1879-3460
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 148
Hefte: 1
Sider: 48 - 54

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-79957924575
Isi-ID: 000292490200008

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Antibacterial activity of chemically defined chitosans: Influence of molecular weight, degree of acetylation and test organism

Bidragsytere

Hilde Mellegård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Sabina P. Strand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn E. Christensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bjørn Erik Christensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Per Einar Granum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Simon P. Hardy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5