Cristin-resultat-ID: 833108
Sist endret: 4. september 2014, 10:33
NVI-rapporteringsår: 2010
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2010

On-line fat content classification of in homogeneous pork trimmings using multispectral near infrared interactance imaging

Bidragsytere:
  • Marion O'Farrell
  • Jens petter Wold
  • Martin Høy
  • Jon Tschudi og
  • Helene Schulerud

Tidsskrift

Journal of Near Infrared Spectroscopy
ISSN 0967-0335
e-ISSN 1751-6552
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2010
Volum: 18
Hefte: 2
Sider: 135 - 146

Importkilder

Isi-ID: 000278393700004

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

On-line fat content classification of in homogeneous pork trimmings using multispectral near infrared interactance imaging

Bidragsytere

Marion O'Farrell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensor Systems ved SINTEF AS

Jens Petter Wold

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jens petter Wold
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Martin Høy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Jon Tschudi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensor Systems ved SINTEF AS

Helene Schulerud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smart Sensor Systems ved SINTEF AS
1 - 5 av 5