Cristin-resultat-ID: 840647
Sist endret: 2. juni 2017 13:05
Resultat
Rapport
2011

Evaluation of negative and positive health effects of n-3 fatty acids as constituents of food supplements and fortified foods

Bidragsytere:
  • Livar Frøyland
  • Håvard Bentsen
  • Ingvild Eide Graff
  • Mari Myhrstad
  • Jan Erik Paulsen
  • Kjetil Retterstøl
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2011
Antall sider: 88
ISBN: 978-82-8082-365-6

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Ernæring

Emneord

Helseeffekt • Kosttilskudd • Beriket mat • Omega-3 fettsyrer

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of negative and positive health effects of n-3 fatty acids as constituents of food supplements and fortified foods

Bidragsytere

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Håvard Bentsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for Psykofarmakologi ved Diakonhjemmet sykehus

Ingvild Eide Graff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Mari Myhrstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Jan Erik Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »