Cristin-resultat-ID: 925265
Sist endret: 2. juni 2017, 13:11
NVI-rapporteringsår: 2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012

Phenolic compounds in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) fruits: Composition in 27 cultivars and changes during ripening

Bidragsytere:
  • Kjersti Aaby
  • Sebastian Mazur
  • Arnfinn Nes og
  • Grete Skrede

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Trykket: 2012
Volum: 132
Hefte: 1
Sider: 86 - 97

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84355162874
Isi-ID: 000300465100012

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Phenolic compounds in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) fruits: Composition in 27 cultivars and changes during ripening

Bidragsytere

Kjersti Aaby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Sebastian Mazur

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Arnfinn Nes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi

Grete Skrede

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 4 av 4