Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
975570
Sist endret:
16. januar 2013 14:21
NVI-rapporteringsår:
2012
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2012
Introduction of a school fruit program is associated with reduced frequency of consumption of unhealthy snacks
Nina Cecilie Øverby
Knut Inge Klepp
og
Elling Bere
Tidsskrift
Tidsskrift
American Journal of Clinical Nutrition
ISSN 0002-9165
e-ISSN 1938-3207
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2012
Volum: 96
Hefte: 5
Sider: 1100 - 1103
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.3945/ajcn.111.033399
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000310179800020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Introduction of a school fruit program is associated with reduced frequency of consumption of unhealthy snacks
Bidragsytere
Bidragsytere
Nina Cecilie Øverby
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Knut Inge Klepp
Forfatter
ved Ernæringsvitenskap: Samfunnsernæring ved Universitetet i Oslo
Elling Tufte Bere
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elling Bere
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1
-
3
av
3