Cristin-person-ID: 403578
Person

Aktiv cristin-person Annechen Bahr Bugge

  • Stilling:
    Forsker
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet

Klassifisering

Emneord

Norsk matkultur • Matforbruk • Forbruk mat • Sosiologi • Forbruksforskning • Forbrukeratferd • Matkultur • Mathistorie • Samfunnsvitenskap

Kontaktinformasjon

Telefon
+47 67 23 56 15
Sted
Stensberggaten 26 0130 Oslo Mobil 48 28 66 33

Bakgrunn Bakgrunn

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Tittel

Annechen Bahr Bugge

Sammendrag

Utdannet dr.polit i sosiologi fra NTNU, Trondheim (2005) med avhandlingen "Middag - en sosiologisk analyse av den norske middagspraksis. Ble ansatt ved SIFO i 1993. Har arbeidet med ulike problemstillinger knyttet til mat- og spisevaner.

Resultater Resultater

Er melka på vei tilbake til middagsbordet?

Bugge, Annechen Bahr. 2024, Forskersonen.no. OSLOMETPopulærvitenskapelig artikkel

Melk.no 20 år - GRATULERER! Melkens rolle og betydning som måltidsdrikke før og nå.

Bugge, Annechen Bahr. 2024, Melk.no - jubileumsseminar. OSLOMETFaglig foredrag

Martin (32) trodde han spiste vegetarburger: – Er forskrekket.

Bugge, Annechen Bahr. 2024, OSLOMETIntervju

Fattigmenn, tilslørte bondepiker og rike riddere - smakebiter fra mathistorien vår.

Bugge, Annechen Bahr. 2024, Valdres Rotary. OSLOMETPopulærvitenskapelig foredrag

Da mannen ble slave, skrev Maren Bang den første norske kokeboka.

Bugge, Annechen Bahr. 2024, OSLOMETIntervju
1 - 5 av 785 | Neste | Siste »