Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
385879
Person
Céline Rebours
Forsker
ved Møreforsking
Forsker
ved Divisjon for bioteknologi og plantehelse ved Norsk institutt for bioøkonomi
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Landbruks- og fiskerifag • Plantefysiologi
Emneord
Akvakultur • Marinbiologi • Integratert Multitrofisk Akvakulture • Prosjektleder • Fykologi • Alger
Region
Latin-Amerika
Asia
Europa
Land
Norge
Kina
Frankrike
New Zealand
Canada
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
yahoo.com celinerebours
004770111613
www.moreforsk.no/kontakt/ansatt...
Forskningsetisk erklæring
Forskningsetisk erklæring
Jeg har satt meg inn i og lover å følge
NESH etiske retningslinjer
Helsinkideklarasjonen
NENT etiske retningslinjer
NENT etiske retningslinjer
NESH etiske retningslinjer
Resultater
Resultater
Current Status of the Algae Production Industry in Europe: An Emerging Sector of the Blue Bioeconomy.
Araujo, Rita; Vazquez Calderon, Fatima; Sanchez Lopez, Javier; Costa Azevedo, Isabel; Bruhn, Annette; Fluch, Silvia; Garcia Tasende, Manuel; Ghaderiardakani, Fatemeh; Ilmjarv, Tanel; Laurans, M mfl.. 2021, Frontiers in Marine Science. MF
Vitenskapelig artikkel
Chemical profiling of the Arctic sea lettuce Ulva lactuca (Chlorophyta) mass-cultivated on land under controlled conditions for food applications.
Roleda, Michael; Lage, Sandra; Aluwini, Daniel Fonn; Rebours, Celine; Brurberg, May Bente; Nitschke, Udo; Gentili, Francesco G.. 2020, Food Chemistry. NIBIO, SU, NMBU, MF, TYSKLAND, UotPD, SLU, DIVNORSK
Vitenskapelig artikkel
Norwegian Seaweed Biorefinery Platform (SBP-N) .
Aachmann, Finn Lillelund; Sletta, Håvard; Nordtvedt, Tom Ståle; Horn, Svein Jarle; Knutsen, Svein Halvor; Rebours, Celine. 2020, Havbruk2020. OCEAN, SINTEF, NMBU, NTNU, MF, NOFIMA
Vitenskapelig foredrag
Data on the sensory characteristics and chemical composition of the edible red seaweed dulse (Palmaria palmata) after dry and semi-dry storage.
Stevant, Pierrick Francois Denis; Ólafsdottir, Adalheidur; Déléris, Paul; Dumay, Justine; Fleurence, Joël; Ingadóttir, Bergrós; Jónsdóttir, Rosa; Ragueneau, Émilie; Rebours, Céline; Rustad, Turid. 2020, Data in Brief. MATIS, MF, NTNU, UdN
Vitenskapelig artikkel
Semi-dry storage as a maturation process for improving the sensory characteristics of the edible red seaweed dulse (Palmaria palmata).
Stevant, Pierrick Francois Denis; Ólafsdottir, Adalheidur; Déléris, Paul; Dumay, Justine; Fleurence, Joël; Ingadóttir, Bergrós; Jónsdóttir, Rosa; Ragueneau, Émilie; Rebours, Céline; Rustad, Turid. 2020, Algal Research. MATIS, MF, NTNU, UdN
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
123
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
The Norwegian Seaweed Biorefinery Platform (SBP-N)
Finn Lillelund Aachmann + 5 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktivt prosjekt
Ocean4Biotech - European transdisciplinary networking platform for marine biotechnology
Ana Rotter + 2 deltakere
Nacionalni institut za biologijo
Aktivt prosjekt
Makroterm - Optimalisering av råstoffbehandling og produktkvalitet fra sukkertare ved bruk av damp og overhetet damp
Céline Rebours + 2 deltakere
Møreforsking
Avsluttet prosjekt
ISBIT2.0 Optimalisering av behandlingsmetoder ved bruk av kjøle- og fryselagring for å øke holdbarheten på sukkertare
Céline Rebours + 3 deltakere
Møreforsking
Aktivt prosjekt
ISBIT - Optimalisering av holdbarhet for sukkertare ved bruk av kjøle- og fryselagring
Céline Rebours + 2 deltakere
Møreforsking
Avsluttet prosjekt
1
-
5
av
14
|
Neste
|
Siste »