Cristin-person-ID: 401411
Person

Bjørn Tore Nystrand

  • Stilling:
    Forsker
    ved Møreforsking
  • Stilling:
    1013 professor
    ved Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø ved UiT Norges arktiske universitet
  • Stilling:
    Førsteamanuensis
    ved Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Samfunnsvitenskap

Emneord

Matmarkedet • Kvantitativ metode • Markedsføring • Markedsanalyse • Dataanalyse • Multivariant analyse • Forbrukeratferd

Forskningsetisk erklæring

Jeg har satt meg inn i og lover å følge

Resultater Resultater

Antecedents of consumer evaluation and consumption of sea cucumber foods: A cross-country comparison.

Nystrand, Bjørn Tore; Palikarska, Mariya Ilieva; Atanassova, Miroslava. 2022, 12th ICCAS 2022 - International Conference on Culinary Arts and Sciences 2022. UIT, UNdEaD(, MFPoster

Antecedents of consumer evaluation and consumption of functional food .

Nystrand, Bjørn Tore. 2021, UiT Norges arktiske universitet. UIT, MFDoktorgradsavhandling

PRODUCTION OF PROTEINS FOR AQUAFEED FROM SEAWEED: A NORWEGIAN CASE STUDY.

Rebours, Celine; Philis, Gaspard; Gracey, Erik Olav; Gansel, Lars Christian; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Fet, Annik Magerholm; Emblemsvåg, Jan. 2021, SEAWEED CONFERENCE – EABA. UIT, NTNU, MF, HIMVitenskapelig foredrag

Relationships between functional food consumption and individual traits and values: A segmentation approach.

Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. 2021, Journal of Functional Foods. UIT, MFVitenskapelig artikkel

Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits.

Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar; Tudoran, Ana Alina. 2021, Appetite. UIT, AU, MFVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 58 | Neste | Siste »