Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
401411
Person
Bjørn Tore Nystrand
Forsker
ved Møreforsking
1013 professor
ved Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø ved UiT Norges arktiske universitet
Førsteamanuensis
ved Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Samfunnsvitenskap
Emneord
Matmarkedet • Kvantitativ metode • Markedsføring • Markedsanalyse • Dataanalyse • Multivariant analyse • Forbrukeratferd
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
gmail.com bjorn.tore.nystrand
Forskningsetisk erklæring
Forskningsetisk erklæring
Jeg har satt meg inn i og lover å følge
NESH etiske retningslinjer
Resultater
Resultater
Antecedents of consumer evaluation and consumption of sea cucumber foods: A cross-country comparison.
Nystrand, Bjørn Tore; Palikarska, Mariya Ilieva; Atanassova, Miroslava. 2022, 12th ICCAS 2022 - International Conference on Culinary Arts and Sciences 2022. UIT, UNdEaD(, MF
Poster
Antecedents of consumer evaluation and consumption of functional food .
Nystrand, Bjørn Tore. 2021, UiT Norges arktiske universitet. UIT, MF
Doktorgradsavhandling
PRODUCTION OF PROTEINS FOR AQUAFEED FROM SEAWEED: A NORWEGIAN CASE STUDY.
Rebours, Celine; Philis, Gaspard; Gracey, Erik Olav; Gansel, Lars Christian; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Fet, Annik Magerholm; Emblemsvåg, Jan. 2021, SEAWEED CONFERENCE – EABA. UIT, NTNU, MF, HIM
Vitenskapelig foredrag
Relationships between functional food consumption and individual traits and values: A segmentation approach.
Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. 2021, Journal of Functional Foods. UIT, MF
Vitenskapelig artikkel
Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits.
Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar; Tudoran, Ana Alina. 2021, Appetite. UIT, AU, MF
Vitenskapelig artikkel
1
-
5
av
58
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Initiating a North Atlantic Network on Sustainable Holothurian Technology and Innovation (HOLOSUSTAIN)
Miroslava Atanassova + 10 deltakere
Møreforsking
8 resultater
Avsluttet prosjekt
SusKelpFood-Sustainable ingredients from cultivated kelp to the food industry
Pierrick Francois Denis Stevant + 15 deltakere
Møreforsking
24 resultater
Aktivt prosjekt
1
-
2
av
2