Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-person-ID:
401411
Person
Bjørn Tore Nystrand
Forsker
ved Møreforsking
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Samfunnsvitenskap
Emneord
Matmarkedet • Kvantitativ metode • Markedsføring • Markedsanalyse • Dataanalyse • Multivariant analyse • Forbrukeratferd
Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon
gmail.com bjorn.tore.nystrand
Forskningsetisk erklæring
Forskningsetisk erklæring
Jeg har satt meg inn i og lover å følge
NESH etiske retningslinjer
Resultater
Resultater
Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits.
Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar; Tudoran, Ana Alina. 2021, Appetite. UIT, HiÅ, MF
Vitenskapelig artikkel
Strategic considerations for establishing a large-scale seaweed industry based on fish-feed application: A Norwegian case study.
Emblemsvåg, Jan; Kvadsheim, Nina Pereira; Halfdanarson, Jon; Koesling, Matthias; Nystrand, Bjørn Tore; Sunde, Jan; Rebours, Celine. 2020, Journal of Applied Phycology. NIBIO, MF, NTNU
Vitenskapelig artikkel
Kvantitative metoder 2.
Nystrand, Bjørn Tore. 2019, Forelesning. MF
Faglig foredrag
Consumers’ attitudes and intentions toward consuming functional foods in Norway.
Nystrand, Bjørn Tore; Olsen, Svein Ottar. 2020, Food Quality and Preference. UIT, MF
Vitenskapelig artikkel
HOW SUITABLE IS SEAWEED AS AN INGREDIENT IN SALMON FEED? THE FEED INDUSTRY'S PERSPECTIVE.
Rebours, Celine; Sunde, Jan; Nystrand, Bjørn Tore. 2019, 23rd International Seaweed Symposium. UIT, MF
Vitenskapelig foredrag
1
-
5
av
54
|
Neste
|
Siste »