Cristin-person-ID: 54883
Person

Alf Petter Rudi

  • Stilling:
    Universitetslektor
    ved Institutt for automasjon og prosessteknologi ved UiT Norges arktiske universitet

Resultater Resultater

Determination of total fat and moisture content in meat using low field NMR.

Lundby, Frank; Sørland, Geir H; Rudi, Alf-Petter; Larsen, Per M.; Guiheneuf, Thierry. 2004, Meat Science. UIT, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Entreprenørskap i ingeniørutdanningen ved Høgskolen i Tromsø.

Pedersen, Sven Arne Rokvam; Gjengedal, Arne; Fossheim, Bjarne; Alvarstein, Vidar; Rudi, Alf-Petter. 2009, Entreprenørskap i ingeniørutdanningen ved Høgskolen i Tromsø. UITVitenskapelig foredrag

Entreprenørskap i ingeniørutdanningen ved Høgskolen i Tromsø.

Pedersen, Sven Arne Rokvam; Fossheim, Bjarne; Alvarstein, Vidar; Gjengedal, Arne; Rudi, Alf-Petter. 2009, Nordisk entreprenørskapskonferanse 2008. UITVitenskapelig foredrag

Entrepreneurship for engineering students at Tromsø University College.

Pedersen, Sven Arne Rokvam; Fossheim, Bjarne; Gjengedal, Arne; Alvarstein, Vidar; Rudi, Alf-Petter. 2009, International Conference on Engineering Education 2008 (ICEE 2008). UITVitenskapelig foredrag

Entrepreneurship for Engineering Students at University of Tromsø.

Gjengedal, Arne Ketil; Alvarstein, Vidar; Fossheim, Bjarne; Pedersen, Sven Arne R; Rudi, Alf Petter. 2009, UITVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 5