Cristin-person-ID: 700869
Person

Erik Burgerhout

  • Stilling:
    Tilsatt
    ved Produksjonsbiologi ved NOFIMA

Resultater Resultater

COOLFISH: betydning av inkubasjonstemperatur i preøyerognfase for robusthet på smolt og SALMOCODE.

Burgerhout, Erik. 2024, NCEA Settefisk Forum: Klekking og startforing. NOFIMAFaglig foredrag

The impact of dissolved oxygen concentration on the swimming performance and welfare of ballan wrasse (Labrus bergylta Ascanius, 1767).

Gaffney, Katie; Burgerhout, Erik; Espmark, Åsa Maria Olofsdotter; Lein, Ingrid. 2024, Journal of Fish Biology. UHI, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Effect of prolonged feeding of broodstock diet with increased inclusion of essential n-3 fatty acids on maturing and spawning performance in 3-year-old Atlantic salmon (Salmo salar).

Bogevik, André Sture; Krasnov, Aleksei; Burgerhout, Erik; Berge, Kjetil; Martinsen, Ida; Hoel, Eirik; Erik Dalva, Lars; Kilane, Sigurd; Eriksen Vold, Jon; Aarhus, Bjarne mfl.. 2024, General and Comparative Endocrinology. GRIEGCOD, SKRETTING, NOFIMAVitenskapelig artikkel

CRISPR-Cas9/Cas12a-based genome editing in Atlantic cod (Gadus morhua).

López-Porras, Adrián; Berg, Ragnhild Stenberg; Burgerhout, Erik; Hansen, Øyvind J; Györkei, Ádám; Qiao, Shuo-Wang; Johansen, Finn-Eirik. 2024, Aquaculture. UIO, NOFIMAVitenskapelig artikkel

Gradually decreasing daylength after smoltification induced by “winter signal“ reduced sexual maturation in male Atlantic salmon.

Skjold, Vetle; Rørvik, Kjell-Arne; Sveen, Lene; Burgerhout, Erik; Mota, Vasco C.; Weihe, Runi; Ytrestøyl, Trine; Bou, Marta; Jacobsen, Hans Jakup; Allaoui, Giovanni mfl.. 2024, Frontiers in Aquaculture. UIT, UNN, NMBU, FÆRØYENE, NOFIMAVitenskapelig artikkel
1 - 5 av 74 | Neste | Siste »