Cristin-prosjekt-ID: 2540463
Sist endret: 10. juni 2022, 09:47

Cristin-prosjekt-ID: 2540463
Sist endret: 10. juni 2022, 09:47
Prosjekt

PICKFOOD - Pickering Emulsions for Food Applications

prosjektleder

Matti Pekka Knaapila
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Finansiering

  • EU – Horisont Europa (EC/HEU)
    Prosjektkode: 956248

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Fysikk • Fysikalsk kjemi • Næringsmiddelteknologi

Kategorier

Prosjektkategori

  • Doktorgradsprosjekt
  • Grunnforskning

Tidsramme

Aktivt
Start: 1. september 2021 Slutt: 31. august 2025

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

PICKFOOD - Pickering Emulsions for Food Applications

prosjektdeltakere

prosjektleder

Matti Pekka Knaapila

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Geir Helgesen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for energiteknikk

Kenneth Dahl Knudsen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Hydrogenteknologi ved Institutt for energiteknikk
  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jon Otto Fossum

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Paul Gunnar Dommersnes

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 5