Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Cristin-prosjekt-ID:
2540463
Sist endret:
10. juni 2022, 09:47
Historikk
Cristin-prosjekt-ID:
2540463
Sist endret:
10. juni 2022, 09:47
Prosjekt
PICKFOOD - Pickering Emulsions for Food Applications
prosjektleder
prosjektleder
Matti Pekka Knaapila
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet
prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Finansiering
Finansiering
EU – Horisont Europa (EC/HEU)
Prosjektkode: 956248
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Fysikk • Fysikalsk kjemi • Næringsmiddelteknologi
Kategorier
Kategorier
Prosjektkategori
Doktorgradsprosjekt
Grunnforskning
Tidsramme
Tidsramme
Aktivt
Start:
1. september 2021
Slutt:
31. august 2025
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
PICKFOOD - Pickering Emulsions for Food Applications
prosjektdeltakere
prosjektdeltakere
prosjektleder
Matti Pekka Knaapila
Prosjektleder
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Geir Helgesen
Prosjektdeltaker
ved Institutt for energiteknikk
Kenneth Dahl Knudsen
Prosjektdeltaker
ved Hydrogenteknologi ved Institutt for energiteknikk
Prosjektdeltaker
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Jon Otto Fossum
Prosjektdeltaker
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Paul Gunnar Dommersnes
Prosjektdeltaker
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
5
av
5