Cristin-prosjekt-ID: 2561062
Sist endret: 14. september 2023, 12:34

Cristin-prosjekt-ID: 2561062
Sist endret: 14. september 2023, 12:34
Prosjekt

Learning outcomes and transferability of achieved skills in the food and health subject (LOTAS)

prosjektleder

Ingrid Laukeland Djupegot
ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Høgskulen på Vestlandet

Tidsramme

Aktivt
Start: 10. juni 2021 Slutt: 9. juli 2026

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Learning outcomes and transferability of achieved skills in the food and health subject (LOTAS)

Vitenskapelig sammendrag

Prosjektet har som målsetning å undersøke hvordan ulike undervisningsformer i mat- og helsefaget påvirker læringsutbyttet til elever i ungdomsskolen, og i hvilken grad elevene overfører kunnskapen til kontekster utenfor skolen.

Prosjektet har særlig fokus betydningen av elevaktive undervisningsformer, herunder hvordan elevmedvirkning påvirker læringsutbytte og kunnskapsoverføring i faget.

Metode

Studien benytter en kombinert metodisk tilnærming, og datagrunnlaget inkluderer surveydata fra spørreskjema, observasjon i undervisningssituasjon, intervju med elever og lærere samt felteksperiment. 

prosjektdeltakere

prosjektleder

Ingrid Laukeland Djupegot

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Ingfrid Veka

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Julie Meinseth Vatne

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Iselin Thowsen Vildmyren

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Bodil Bjørndal

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
1 - 5 av 5