Cristin-prosjekt-ID: 490821
Sist endret: 2. november 2015, 22:00

Cristin-prosjekt-ID: 490821
Sist endret: 2. november 2015, 22:00
Prosjekt

Genetically modified plant products (GMPP) in feed for Atlantic salmon – A follow-up study on physiological responses and DNA traceability

prosjektleder

Gro Ingunn Hemre
ved Havforskningsinstituttet

prosjekteier / koordinerende forskningsansvarlig enhet

  • Havforskningsinstituttet

Finansiering

  • Norges forskningsråd
    Prosjektkode: 172151/S40

Tidsramme

Avsluttet
Start: 1. januar 2006 Slutt: 31. desember 2009

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Genetically modified plant products (GMPP) in feed for Atlantic salmon – A follow-up study on physiological responses and DNA traceability

prosjektdeltakere

prosjektleder

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Prosjektleder
    ved Havforskningsinstituttet

Nini Hedberg Sissener

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Åshild Krogdahl

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Lene Elisabeth Johannessen

  • Tilknyttet:
    Prosjektdeltaker
    ved Mikrobiologi ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »

Resultater Resultater

DNA-Fragments Are Transcytosed across CaCo-2 Cells by Adsorptive Endocytosis and Vesicular Mediated Transport.

Johannessen, Lene Elisabeth; Spilsberg, Bjørn; Wiik-Nielsen, Christer R.; Kristoffersen, Anja Bråthen; Holst-Jensen, Arne ; Berdal, Knut G. 2013, PLOS ONE. VETINSTVitenskapelig artikkel

Quantification of dietary DNA in tissues of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed genetically modified feed ingredients.

Wiik-Nielsen, Christer R.; Holst-Jensen, Arne ; Bøydler, Charlotte; Berdal, Knut G. 2011, Aquaculture Nutrition. VETINSTVitenskapelig artikkel

Zebrafish (Danio rerio) as a model for investigating the safety of GM feed ingredients (soya and maize); performance, stress response and uptake of dietary DNA sequences.

Sissener, Nini Hedberg; Johannessen, Lene Elisabeth; Hevrøy, Ernst Morten; Nielsen, Christer; Berdal, Knut; Nordgreen, Andreas Hoel; Hemre, Gro Ingunn. 2010, British Journal of Nutrition. VETINST, HAVFORSKVitenskapelig artikkel
1 - 3 av 3