Cristin-resultat-ID: 1019487
Sist endret: 15. mars 2013, 12:49
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004

Physical properties in drying of food products with combined sublimation and evaporation

Bidragsytere:
  • Ingvald Strømmen
  • Odilio Alves-Filho
  • Trygve Magne Eikevik og
  • Ingrid Camilla Claussen

Tidsskrift

Chinese Journal of Chemical Engineering
ISSN 1004-9541
e-ISSN 2210-321X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 12

Importkilder

Isi-ID: 000226502600013

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Physical properties in drying of food products with combined sublimation and evaporation

Bidragsytere

Ingvald Strømmen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Odilio Alves-Filho

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Trygve Magne Eikevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Camilla Claussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 4 av 4