Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1019487
Sist endret:
15. mars 2013, 12:49
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2004
Physical properties in drying of food products with combined sublimation and evaporation
Ingvald Strømmen
Odilio Alves-Filho
Trygve Magne Eikevik
og
Ingrid Camilla Claussen
Tidsskrift
Tidsskrift
Chinese Journal of Chemical Engineering
ISSN 1004-9541
e-ISSN 2210-321X
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2004
Volum: 12
Importkilder
Importkilder
Isi-ID: 000226502600013
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Physical properties in drying of food products with combined sublimation and evaporation
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingvald Strømmen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Odilio Alves-Filho
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Trygve Magne Eikevik
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Camilla Claussen
Forfatter
ved Institutt for energi- og prosessteknikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
4
av
4