Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1027699
Sist endret:
31. mai 2017, 08:28
NVI-rapporteringsår:
2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013
Egg yolk nutritional constituents as indicators of egg quality in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)
Maren Mommens
Carlos Frederico Ceccon Lanes
og
Igor Babiak
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Research
ISSN 1355-557X
e-ISSN 1365-2109
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2013
Volum: 46
Hefte: 2
Sider: 291 - 301
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/are.12179
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84920552627
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Egg yolk nutritional constituents as indicators of egg quality in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)
Bidragsytere
Bidragsytere
Maren Mommens
Forfatter
ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
Forfatter
ved Aqua Gen AS
Carlos Fredrico Ceccon Lanes
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Carlos Frederico Ceccon Lanes
Forfatter
ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
Igor Szczepan Babiak
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Igor Babiak
Forfatter
ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
1
-
3
av
3