Cristin-resultat-ID: 1027699
Sist endret: 31. mai 2017, 08:28
NVI-rapporteringsår: 2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013

Egg yolk nutritional constituents as indicators of egg quality in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)

Bidragsytere:
  • Maren Mommens
  • Carlos Frederico Ceccon Lanes og
  • Igor Babiak

Tidsskrift

Aquaculture Research
ISSN 1355-557X
e-ISSN 1365-2109
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2013
Volum: 46
Hefte: 2
Sider: 291 - 301
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84920552627

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Egg yolk nutritional constituents as indicators of egg quality in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.)

Bidragsytere

Maren Mommens

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Aqua Gen AS

Carlos Fredrico Ceccon Lanes

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Carlos Frederico Ceccon Lanes
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet

Igor Szczepan Babiak

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Igor Babiak
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
1 - 3 av 3